Montere bilreklame – 6 steg

Hvordan montere bildekor

Montere bilreklame – 6 steg

Bilreklame er en populær måte å markedsføre en bedrift eller produkt på. Det kan være alt fra enkel logoer eller kontaktinformasjon til mer avanserte designs som dekker hele bilen. Bilreklame er en kostnadseffektiv måte å nå ut til et stort publikum, da bilen kan kjøre rundt i byen og nå mange mennesker i løpet av en dag.

Vi forklarer hvordan montere bilreklame?

Først og fremst, sjekk at du har alt du trenger av utstyr for å sette igang. Det er viktig og anbefalt at utstyret du skal benytte til bilfolieringen er lett tilgjengeligda når man først holder på. Det er ikke fult  så  lett å få en ledig hånd.

Hva trenger jeg for å starte?

Dette må du ha: Maskeringsteip, tommestokk eller målebånn, tapetkniv med et skarpt blad, klut og noe å vaske med som fjerner fett. 
Kjekt å ha: Nål eller en «boble fjerner penn», her kan også kniven benyttes om man ikke har annet. Er bilreklamen stor vil jeg også vurdere en ekstra person til å holde mens folien legges på.

Steg for hvordan montere bilreklame

01

Steg 1

Vask underlaget / flaten som du skal montere bilreklame på , vask grundig. Viktig at alt av flekker, støv og fett blir borte.

02

Steg 2

Når du er ferdig med steg 1 kan du starte med å sette dekoren opp på den flaten du ønsker at den skal være. Mål slik at den er hvor du ønsker den. Sett så en maskeringteip på midten av dekoren.

03

Steg 3

Brett så halve dekoren mot teipen og ta av bakepapiret. Er det noe som sitter fast kan dere stryke litt og prøve igjen.

04

Steg 4

Hold bakepapiret slik at det er en rett vinkel når du skal starte med å legge folien på plass. Start på midten og gå opp og ned bestemt. Det er viktig at det brukes en monteringsskrape og ta litt. Opp og ned. PS: Viktig at du ikke unngår et lite område.

05

Steg 5

Når du er ferdig med havparten så fjerner du teipen må midten og bretter andre halvdel over og fjerner papiret bak.

06

Steg 6

Det er anbefalt at du lar bilen stå inne et par timer etter mintering av bildekoren slik at limet kan herdes godt. Dette gjelder særdeles på høst og vinter.

Hvorfor velge en folie av kvalitet?

Montere bilreklameDet å velge en god folie for er viktig for å sikre at bilreklamen ser profesjonell ut, varer lenge og gir maksimal synlighet for din bedrift eller produkt. Det finnes flere forskjellige typer folie som kan brukes, men å velge en av høy kvalitet har flere fordeler. 

For det første, en god folie har en høyere UV-beskyttelse, noe som betyr at den vil motstå falming og skade fra solens stråler bedre. Dette betyr at bilreklamen din vil se frisk og ny ut i flere år, og gir et bedre inntrykk på publikum.

En annen fordel med en god folie er at den er mer motstandsdyktig mot værforhold og kjemikalier. Dette betyr at bilreklamen din vil være mindre sannsynlig å bli skadet av regn, snø eller andre værforhold. Dette gir også en mer profesjonell og holdbar finish.

En tredje fordel med en god folie er at den er mer motstandsdyktig mot mekaniske skader, for eksempel riper eller skrap. Dette betyr at bilreklamen din vil være mindre sannsynlig å bli skadet under transport eller vedlikehold, og gir en mer profesjonell finish.

Det er viktig å vurdere hva som er viktig for deg når du velger folie for bilreklame. En god folie er en investering for din bedrift, som gir en profesjonell finish, varer lenge og gir maksimal synlighet for din bedrift eller produkt. En god folie kan være mer kostnadseffektiv i lange løp, da det kan være mindre behov for å skifte folie ofte. Det er også mye lettere å montere bilreklame med en god kvalitetsfolie.

Hjelp med montering av bilreklame?

Har du noen spørsmål til hvordan montere bilreklame eller du rett og slett har folien fra et annet sted men trenger hjelp med å sette en på? Just let us know, vi kan hjelpe dere. Ring oss for pris?

Om Tidløs Design

Tidløs Design, et lite selskap med store ambisjoner og drømmer. Din totalpartner innenfor profilering av ditt brand. I denne bloggen vil det være forklaringer, ofte stilte spørsmål og mye mer.

Våre tjenester

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Pris
 • Stock
 • Availability
 • Legg i handlekurv
 • Description
 • Innhold
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign