Totalprofilering

En helhetlig profil synes bedre enn du tenker deg! Det reflekterer at det er godt gjennomtenkt. Ta kontakt med oss om du trenger veiledning i hva vi kan gjøre med deres eksisterende eller nye utvendig og innvendig profil. Husk! Et førsteinntrykk kan du bare gi en gang

Total profil sier mer enn 1000 ord

Alt starter med et førsteinntrykk, en utvendig fasade burde gjenspeile deres profil, farger og identitet. Det er lov å skille seg ut, det er lov å være modig!
Det er faktisk slik at man blir litt blind for førsteinntrykk da det ofte er mye av det samme man ser når man går i en gate. Butikker som selger produkter og ligger i gode lokasjoner som kan ha varer utenfor har dette som trekkplaster. Har dere tenkt over hva dere har om dere ikke er en klesbutikk eller annet som lokker deres kunder inn?
Enkelt budskap og noe kreativt er det som gir deres potensielle kunder et inntrykk av hva dere kan tilby.

Grafisk oppsett og ide

Vurderer bedriften deres å lage en mer gjennomført profil, enten dere har en profil fra før eller er nystartet så kan vi hjelpe dere. Et grafisk oppsett som er gjennomført blir lagt mye mer merke til enn noe som bare er gjort i en rask vending. Vi tenker helhet og implementerer en "rød tråd" gjennom det grafiske slik at profilen går igjen på alle flater. Det bør være alt fra et lite visittkort til deres kontorlokaler/butikk. Det skal være innbydende og skille seg ut fra massen i deres bransje.

La oss starte et sted...

Inviter oss på en uforpliktende befaring hvis dere er i tankeboksen på at dere kanskje skal heise profileringen til et nytt nivå. Vi tenker helhet.
Vi kommer på en befaring og tar mål av vinduer, ser på hvor dere kunne hatt et skilt om det er mulighet for dette. Samt ser hva vi kan gjøre for dere innendørs for å gjenspeile førsteinntrykket utenfor.

Se noen av våres skilter i nettbutikken Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring