Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Fasadeskilt med lys

Skilter med lys og uten lys til både store utendørs fasader, innendørs og dekorskilter. Et fasadeskilt er etter vår mening et “absolutt must” for en seriøs bedrift. Dette er ansiktet deres utad samt også viser det hvor dere finnes. Førsteinntrykket dere viser kunder er noe av det man aldri kan forandre. Skap det inntrykket dere mener deres virksomhet representerer. 
Vi bidrar gjerne med rådgivning av hvilket type skilt og størrelse som passer til deres formål.

Fasadeskilter

Fasadeskilt med lys

Fasadeskilt med lys kan fås i mange forskjellige materialeprofiler, enten du ønsker lys bak, front eller sidebelysning. Tynne bokstaver eller store bokstaver til høyt oppe på fasaden eller taket.

Uthengskilt

Mindre plass til skilt? Da er dette det perfekte skiltet for din bedrift. Det er også synlig når man går på fortauet som er en stor fordel for dine potensielle kunder. Dette er et absolutt must etter våres mening.

Neon skilt

Populære neonskilter enten du ønsker noe som allerede er laget eller du er på jakt etter noe som er custom laget. Prøv våres generator med egen tekst eller kontakt oss for hjelp til å lage det dere ønsker

Skilter uten lys

Skilter uten lys kan fås i mange forskjellige materialeprofiler, enten du ønsker kasseløsning, 3D bokstaver eller en kombinasjon. Vi har muligheter til å benytte både metaller, tre og mer vanlige materialer for skilter.

Moderne lyskasse

Et skilt som utformes i kasseløsning med utskårede bokstaver i 3D eller bokstaver skåret inn negativt i platen. En moderne lyskasse er tynnere enn hva den var i gamle dager og symboler og logo satt inn i lyskassen på en pen måte.

Utskåret skilt

Utskåret skilt for mer "eksklusiv finish". Vi kan skjære ut bokstaver, logo og annen dekor. Finnes i flere materialer og benyttes ofte til vegg og resepsjonsdisk innendørs. Kan også benyttes som fasadeskilter utendørs hvis det er ønskelig.

Plateskilt

Plateskilt med folie eller print på til fasade eller annen oppmerking. Lages ofte av aluminium eller plastikk og er et noe rimeligere skilt enn 3D bokstaver og annet utskåret materiale. Benyttes ofte hvis man skal ha store fasader med skilt. Spør oss gjerne hva vi mener passer.

Akrylskilter

Akrylskilt passer fint i de fleste miljøer og gir en mer "eksklusiv finish". Materiale minner om glass men er mer slitesterkt. Det kan settes logo eller annet på skiltet etter eget ønske. Avstandstykker for å få platen litt ut av vegg eller disk for å skape pene detaljer.

Pylon skilt

Et robost og tydelig informasjonsskilt som ofte brukes til å vise hvor bedrifter eller avdelinger er.
Kan være ensidig eller dobbeltsidig, med eller uten lys, forankres som regel i bakken hvis skiltet skal stå utendørs. Her finnes det mange muligheter og kreative løsninger.

Hva er fremgangsmåten og hvor starter jeg?

01

Befaring

Vi reiser på befaring hos dere for å kartlegge hva som ønskes eller hva som er mulig iht. budsjett fasade og deres ønsker

02

Grafisk forslag

Vi utarbeider et grafisk forslag basert på møte vi har hatt med deg og det du eventuelt har i dag

03

Korrektur

Når den grafiske prosessen er i fase en vil den bli fremvist dere for korrektur

04

Produksjon

Når alt er ferdig og godkjent vil det bli laget filer for print som skal i produksjon. Produksjonstid er avhengig av produkt

05

Montering

Når produksjonsfasen er ferdig vil deres produkter bli levert dere og produkter som krever montering vil bli montert av oss

Vi er motivert

Med passion og kreativitet kommer vi langt. Enten dere ønsker å ta det grafiske dere har i dag et nivå opp eller starte med en ny grafisk profil.

Vi har mange års erfaring med hele prosessen fra Grafisk idè og utrykk til produksjon og montering av alt innen profilering.

Skroll til toppen