Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Montering av reklame

Tidløs Design monterer mer enn gjerne din vindusdekor, bildekor, skilter eller annen profilering du har kjøpt.
Vi har montører som har masse erfaring innenfor montering.
Montering kan variere ganske masse fra prosjekt til prosjekt.
Spør oss fra gang til gang. Kjøper du produktet hos oss legger vi montering inn i prisen slik at du får en komplett pakkepris.

Trenger vi stilas eller lift har vi gode innleieavtaler på dette.
Det er særdeles viktig at vi har riktig utstyr til riktig jobb når det gjelder montering av reklame.
Send oss en uforpliktende henvendelse så ringer vi deg å tar en prat, så vi får avdekket deres behov.

Montering av reklame

Montering av skilter

Trenger du hjelpe til å montere skilter med lift eller uten lift er vi klare til å prise ditt prosjekt. Vi trenger å vite hvordan skiltet er laget og hvor det skal monteres. Så kan vi ta en befaring å se på lokasjonen.

Montering av folie

Fagfolk til å montere folie for vinduer, vegg eller annet. Vi har god erfaring med forskjellige typer folie for mange forskjellige flater. Ta kontakt med oss så vi kan høre mer hva du er på jakt etter. Vi kan produsere for deg om du ikke allerede har gjort det.

Montering - bildekor

Vi monterer bildekor for dere og har mange års erfaring og gode referanser og vise til.

Montering av tapet

På jakt etter tapet på veggen. Vi kan både den kreative biten, printe og monteringen av reklamen når vi kommer så langt. Fin et flott bilde med god kvalitet og send det til oss så kan vi se om det passer til det du ønsker.

Montering av vindusdekor

Montering av vindusdekor i alle former og størrelser. Vi har mange års erfaring med montering på de fleste vegger eller annet underlag. La oss se hva dine tanker er for jobben først.

Montering av frost

Frostet folie kan være vanskelig å få montert riktig hvis du aldri har gjort det før. Unngå bobler og urenheter under folien og kjøp folie fra noen som er i bransjen ikke fra biltema eller lignende. Vi kan lage det du måtte ønske hvis du ikke allerede har kjøpt folie.

Hva er fremgangsmåten og hvor starter jeg?

01

Befaring

Vi reiser på befaring hos dere for å kartlegge hva som ønskes eller hva som er mulig iht. budsjett fasade og deres ønsker

02

Grafisk forslag

Vi utarbeider et grafisk forslag basert på møte vi har hatt med deg og det du eventuelt har i dag

03

Korrektur

Når den grafiske prosessen er i fase en vil den bli fremvist dere for korrektur

04

Produksjon

Når alt er ferdig og godkjent vil det bli laget filer for print som skal i produksjon. Produksjonstid er avhengig av produkt

05

Montering

Når produksjonsfasen er ferdig vil deres produkter bli levert dere og produkter som krever montering vil bli montert av oss

Vi er motivert

Med passion og kreativitet kommer vi langt. Enten dere ønsker å ta det grafiske dere har i dag et nivå opp eller starte med en ny grafisk profil.

Vi har mange års erfaring med hele prosessen fra Grafisk idè og utrykk til produksjon og montering av alt innen profilering.

Skroll til toppen