Tidløs Design – Lysskilter og profilering

bildekor osloVurderer bildekor?

Gjør deg godt synlig i trafikken med dere bedriftsprofil. Enten dere er modig og velger en helfoliering eller deres logoprofil med prominent informasjon er det en viktig seriøsitetsmarkør når dere er ute på jobb. Det er ingen annen reklameplass som er mer synlig enn kjøretøyet deres.

Tidløs Design kan hjelpe dere med alt fra grafiske tegninger, print av bildekor og montering av bildekoren. Vi finner sammen et layout som dere ønsker. Det vil alltid bli vist korrektur for klargjøring av filene lages. Når alt er klart gjøres det klart.

Kostnadsmessig så er bilreklame en kostnadseffektiv måte å markedsføre en bedrift på, tenk på at all synligheten du får tilbake når bilen er god synlig i trafikkbildet.

 

Synlig som bedrift i trafikkbildet?

Synlighet i trafikkbilde er viktigere enn de fleste tenker. Enten dere velger å brande med kun logoer eller mer informativ tekst og kontaktinformasjon er dette et viktig budskap som blir lagt merke til. Det er også en veldig rimelig løsning med bildekor iht eksponeringen bedriften får.

Bildekor som passer din bedriftsprofil

Vi jobber utifra deres bedriftsprofil i form av form og farge, logoer og teksttyper. Ønskes det hjelp med å skape en helhetlig profil kan vi hjelpe dere med dette også.
Vi benytter kun folie av kvalitet og erfarne montører.

Produksjon og montering

Etter at prosessen med det grafiske oppsettet  er ferdig og godkjent fra dere, vil prosessen med valg av materialer komme. Her kan det enten printes på folie eller velge ferdigfarget folie som konturskjæres som logo, tekster og grafiske elementer.

Vi er montører med mange års erfaring og monterer mer enn gjerne for dere, vi ønsker å få bilen inn hos oss ferdig vasket. Hvis ikke kommer et tillegg i prisen.

 

Hvordan kan jeg fjerne bildekoren på bilen min?

Har du en bil som allerede er profilering og du enten vil ha råd eller trenger hjelp med å fjerne folien som allerede er på bilen? Enten du ønsker råd eller hjelp kan vi være behjelpelig med dette.

Pris – hva koster det?

Send oss en henvendelse på linken under så gir vi deg en pris 

Pris? Fyll ut dette skjemaet så kontakter vi deg >>

Les mer om hvordan du kan fjerne bildekor her >>

Hjelp med din bestilling av bildekor?

Har du noen spørsmål til hvordan profilen kan gjøres, hva som er best, hvordan det ser stilmessig pent ut eller annet? Vi hjelper deg med alt du ikke kan men som vi jobber med hver dag. Dere kan ringe oss eller sende oss en henvendelse i skjemaet på høyre side så hører dere fra oss.

Pris på bildekor, fyll ut dette skjemaet så kontakter vi deg >>

Skroll til toppen