Fjerne bildekor – Reklame på din bil

Fjerne bildekor – Reklame på din bil

Fjerne bildekor – Reklame på din bil

Har du en bil som du ønsker å fjerne bildekor – gammel reklame på?

Det kan vi hjelpe deg med! Det er flere metoder for å fjerne bildekor / bilreklame på.
Du kan benytte enten en varmepistol eller en tapetdamper. Sistnevnte er etter våres mening det enkleste å jobbe med. Tapetdamperen har også en større flate som varmes opp og arbeidet vil gå mer effektivt.

Hvor lenge folien har sittet på bilen din og kvaliteten på folien som er benyttet har mye å si for hvor mye limrester som sitter igjen når man fjerner bildekoren. Til å fjerne limrester på bilen er det anbefalt å benytte Avery adhensive remover først for å ta bort limet så etterpå gå over med Surface cleaner for å fjerne alt. Har du ikke disse midlene så må du bruke en annen limfjerner samt en alkoholbasert renseveske etterpå.

Bildekor – fjerne bildekor med varmepistol

Er det folie av god kvalitet som er lagt på bilen din så kan det være ganske så enkelt. Vi anbefaler å benytte en varmepistol og ta tak i folien med begge hender og dra i en 45 graders vinkel. Det er også viktig at dere har litt avstand fra bilen når dere benytter varmepistolen slik at lakken ikke blir for varm. Prøv å dra i samme styrke og vinkel hele veien.
Da unngår man trolig en del limrester, og det vil spare dere masse tid. Vi vet at dette kan være en utfordrende oppgave, vi hjelper deg gjerne om det er ønskelig.

Trenger du hjelp med å fjerne bildekor?

Vi vet at oppgaven ikke er den mest morsomme og det krever en “god dose tollmodighet”. Har dere lyst til å få hjelp med dette kan dere kontakt oss så vi kan prise jobben for dere. Dere kan kontakte oss ved å klikke på knappen under. Skriv gjerne hva slags bil dere har samt send bilder av bilen fra alle sider slik at vi kan se omfanget og gi dere en riktig pris.

Frosting av vinduer Tonsberg
Totalprofilering
admin

Frosting av vinduer – La ditt kontor bli mer privat

Frosting av vinduer tar seg godt ut på dine kontorvinduer eller andre steder hvor du ønsker litt privatliv. Frost gir et pent og eksklusivt preg. Vi har montører som har masse erfaring innenfor montering.
Spør oss fra gang til gang. Kjøper du produktet hos oss legger vi montering inn i prisen slik at du får en komplett pakkepris.

Les mer »
Helfoliering av båt - Tidløs Design
Bildekor
admin

Båtfoliering

Båtfoliering – helfoliering av båt Lyst til å helfoliere hele båten? Det er først og fremst veldig kostnadsbesparende i forhold til om man skal lakkere

Les mer »
Hvordan montere bildekor
Bildekor
admin

Montere bilreklame – 6 steg

Montere bilreklame er en populær måte å markedsføre en bedrift eller produkt på. Det kan være alt fra enkel logoer eller kontaktinformasjon til mer avanserte designs som dekker hele bilen.

Les mer »
Design av logo
Grafisk Design
admin

Design av logo

Har dere hørt utrykket «Less is more»?
Det vil vi absolutt påstå at en logo skal være også, den skal gjenkjennes og den skal være enkel.

Les mer »
montering av skilt
Skilter
admin

Montering av skilt med lys eller uten

Tidløs Design monterer mer enn gjerne din vindusdekor, bildekor eller skiltene du har kjøpt. Vi har montører som har masse erfaring innenfor montering. Montering kan variere ganske masse fra prosjekt til prosjekt.
Spør oss fra gang til gang. Kjøper du produktet hos oss legger vi montering inn i prisen slik at du får en komplett pakkepris.

Les mer »
Design av visittkort
Grafisk Design
admin

Design av visittkort

Trenger du hjelp til oppsett av visittkort
Vi hjelper deg med oppsettet av visittkortet så det blir i firmaets profil med logo og design.

Les mer »

Om Tidløs Design

Tidløs Design, et lite selskap med store ambisjoner og drømmer. Din totalpartner innenfor profilering av ditt brand. I denne bloggen vil det være forklaringer, ofte stilte spørsmål og mye mer.

Våre tjenester

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Pris
 • Stock
 • Availability
 • Legg i handlekurv
 • Description
 • Innhold
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign