Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Fjerne bildekor – Reklame på din bil

Fjerne bildekor – Reklame på din bil

Har du en bil som du ønsker å fjerne bildekor – gammel reklame på?

Det kan vi hjelpe deg med! Det er flere metoder for å fjerne bildekor / bilreklame på.
Du kan benytte enten en varmepistol eller en tapetdamper. Sistnevnte er etter våres mening det enkleste å jobbe med. Tapetdamperen har også en større flate som varmes opp og arbeidet vil gå mer effektivt.

Hvor lenge folien har sittet på bilen din og kvaliteten på folien som er benyttet har mye å si for hvor mye limrester som sitter igjen når man fjerner bildekoren. Til å fjerne limrester på bilen er det anbefalt å benytte Avery adhensive remover først for å ta bort limet så etterpå gå over med Surface cleaner for å fjerne alt. Har du ikke disse midlene så må du bruke en annen limfjerner samt en alkoholbasert renseveske etterpå.

Bildekor – fjerne bildekor med varmepistol

Er det folie av god kvalitet som er lagt på bilen din så kan det være ganske så enkelt. Vi anbefaler å benytte en varmepistol og ta tak i folien med begge hender og dra i en 45 graders vinkel. Det er også viktig at dere har litt avstand fra bilen når dere benytter varmepistolen slik at lakken ikke blir for varm. Prøv å dra i samme styrke og vinkel hele veien.
Da unngår man trolig en del limrester, og det vil spare dere masse tid. Vi vet at dette kan være en utfordrende oppgave, vi hjelper deg gjerne om det er ønskelig.

Les mer om bildekor her

Trenger du hjelp med å fjerne bildekor?

Vi vet at oppgaven ikke er den mest morsomme og det krever en “god dose tollmodighet”. Har dere lyst til å få hjelp med dette kan dere kontakt oss så vi kan prise jobben for dere. Dere kan kontakte oss ved å klikke på knappen under. Skriv gjerne hva slags bil dere har samt send bilder av bilen fra alle sider slik at vi kan se omfanget og gi dere en riktig pris.

Trenger du hjelp med å fjerne folien/reklamen ta kontakt med oss.


Last ned vare kataloger

Skroll til toppen