Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Fasadeskilt – Skilt med lys

Skilt med lys

Skilting på fasaden er en god investering når det kommer til synlighet og seriøsitet, men som med alt annet man kjøper er det en del ting å tenke over. Vi hjelper deg med hele denne prosessen mot å ta de riktige valgene grafisk sett samt produksjonsmessig iht til materialer som passer til riktig forbruk og funksjon til ditt skilt med lys.

Fasadeskilter med lys eller uten åpner opp for en del spørsmål rundt hva slags vegg som er der hvor skiltet skal monteres. Hvor høyt opp det er, om vi skal søke kommune, sperre av området eller hva slags krav som stilles til det området hvor skiltet skal henges opp.

Ikke fortvil, dette har vi gjort i flere hundre prosjekter før og vi tar oss av hele prosessen og vil fremme best mulig løsning for dere både iht søknadsprosess til PBE (Plan og Bygningsetaten) samt planlegging rundt produksjon og monteringsprosess.

Profil 6 1 Profil 6 2

Vi produserer skilter i forskjellige størrelser, former og med forskjellige materialer. Enten du ønsker et skilt til reklameformål, stort fasadeskilt på en bygning eller et dekorativt skilt til innendørse flater. Skiltene utføres enten med eller uten lys, men det finnes også en del forskjellige spennende materialer å lage skilter av. Vanligvis bruker vi aluminium, akryl, pvc og noen andre komponenter, men fasadeskilter kan også lages i tre, corteen stål eller annet spennende materiale.

Levering i hele landet

Vi kan levere skilter i hele Norge, montering kan vi bistå med også enten det er lokalt eller rundt i landet, spør oss om vi har muligheter der hvor dere holder til. Er det ønskelig med søknad til Plan og Bygningsetaten er vi ansvarlig søker og kan søke på vegne av dere.

Er mitt skilt søknadspliktig?

Det er forskjellige bestemmelser ettersom hvor du bor i landet. Vi tar oss Oslo da det er der vi holder til, vi har også laget en egen artikkel om dette da det er stort tema.
Hvis skiltet eller reklamen som skal henges opp er på inntil 3 kvadratmeter og den henger flatt på vegg er det ikke nødvendig å søke. Dette gjelder også det som defineres som virksomhetsskilt eller at skiltet du skal henge opp skal erstatte et eksisterende skilt som allerede er godkjent fra kommunen. Allikevel må man sjekke reguleringsplan og annet i området da det kan være forskjellige bestemmelser.

Les mer om skiltbestemmelser og søknadspliktighet på skilt i Oslo her >>

totalprofilering1 uthengskilt tidlosdesign 23D skilt med lys – et stort utvalg av type skilter med lys

  • Bakgrunnsbelysning av skilt
  • Frontbelysning   
  • Sidebelysning   
  • Et skilt med kombinasjon av lysretning

Er dere på jakt etter noen som kan søke godkjenning for skiltet deres?

 

Skilt med lys – Uthengskilt

Er du på jakt etter et noe mindre skilt, så vil et uthengskilt utenfor din butikk med ledlys som lyser opp på kvelden og skaper en seriøsitetsmarkør for din bedrift. Skiltet kan lages i forskjellige finish og med noe forskjellige materialer. Bokstaver og logo er montert slik at det står ut av uthengskiltet eller er frest inn og har lys inni seg. Skiltet kan også lages med en ren lyskasseplate, men de to første alternativene gir et mer eksklusivt og unikt preg.
Skilt med lys til fornuftige priser! Hos oss får du alt fra første idè til ferdig produkt!

Et hav av muligheter – lysskilt – fasadeskilt – innendørs skilt referanser

Fasadeskilt med lys
Fasadeskilt uten lys Lyskasser Uthengskilt Pylon Plateskilt Utskåret skilt

 

 
Skroll til toppen