Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Montering av skilt med lys eller uten

montering av skilt

Tidløs Design bistår mer enn gjerne med din vindusdekor, bildekor eller montering av skilt du har kjøpt. Vi har montører som har masse erfaring innenfor montering av blant annet skilt.  Montering kan variere ganske masse fra prosjekt til prosjekt.
Spør oss fra gang til gang. Kjøper du produktet hos oss legger vi montering inn i prisen slik at du får en komplett pakkepris.

Skiltmontering i høyden

Trenger vi stilaser eller lift har vi gode innleieavtaler på dette. Det er særdeles viktig at vi har riktig utstyr til riktig jobb for å klare å kalkulere på best mulig pris til dere. Vi kan også lage en skiltpakke for dere med oppmerking og avsperring av området hvis det er ønskelig. Dette gjøres ofte på steder som er noe mer utsatt iht ferdsel som trikk, buss, hovedgate eller annet som gjør jobben med å jobbe i lift noe mer krevende for montering av skilt. Sjekk  med oss, trenger lokasjonen sperring kan vi søke Bymiljøetaten for dere samt Plan og Byggningsetaten for godkjenning av skiltingen.

Se mer informasjon hos bymiljøetaten her >>

Må jeg søke kommunen?

Om du må søke varierer fra kommune til kommune men som «tommelfinger-regel» så er svaret ja. Det finnes noen unntak når det kommer til f.eks størrelse på skiltene samt stedet det skal henge. Vi er Ansvarlig søker når det kommer til skilter og kan bistå deg i hele prosessen fra søknad hos Plan og Bygningsetaten til å produksjon og montering når de skal opp. En partner å forholde seg til hele veien fra grafisk oppsett til montering av skiltet. Må jeg søke for å montere skilte?

Skroll til toppen