Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Båtfoliering til 1. Mai

Helfoliering av båt - Tidløs Design

Båtfoliering - helfoliering av båt

Lyst på båtfoliering før sommersessongen? Det er først og fremst veldig kostnadsbesparende i forhold til om man skal lakkere hele eller deler av båten.

Det er vanlig å ta alle flater som har gelcoat med folie.  Helfolieringen vil beskytte underlaget og man har mulighet til å ta det av uten at det er så fryktelig komplisert seinere om det skulle være ønskelig.

Båtfoliering er en av de mest populære måtene å oppgradere båten din på, og tilbyr mange fordeler. Fra beskyttelse mot skader og riper til et bredt utvalg av farger og mønstre, vil du garantert finne en løsning som passer dine ønsker.
I tillegg til å beskytte båten, vil båtfoliering også øke dens verdi over tid.

Båtfoliering - Helfoliering av båt

Fargevalg på folien?

Det er nye serier med farger på båtfolie hvert år. Så har man også en del farger som er ganske så “evergreen”. Farger finnes i matt og blank. Samt finner det carbon og en del andre ekstra kostbare varianter.

Avery Dennison er et kjent merke innen båtfoliering, og deres siste serie av båtfolier tilbyr en rekke fordeler for båteiere. Her er noen av de viktigste fordelene med Avery Dennisons siste serie av båtfolier.

Pris på foliering av båt

Pris er variabelt iht. størrelse på båten samt også hva som skal legges. Vi har laget et skjema som du kan fylle ut eller sende oss en henvendelse på chat så tar vi kontakt med deg snarest slik at vi kan gi deg en pris.

SEND OSS EN HENVENDELSE
Gjør jobben litt enklere for oss med å gi deg en riktig pris, skriv gjerne inn detaljene du måtte ha her. På denne måten kan vi hjelpe deg på best mulig måte.

----------------------------------------------------------------

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Gjerne et bilde fra hver side og eventuelt noen detaljebilder
=
Skriv inn svaret over
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Avery Dennison har et rykte for å tilby høykvalitets produkter, og deres siste serie av båtfolier er ingen unntak. Du kan være sikker på at folien vil tåle slitasje og har en lang levetid.

Du vil kunne velge fra et bredt utvalg av farger og noe mønstre, enten du vil ha en enkel og elegant finish eller et mer avansert design. Finnes i blank og matt samt en del andre varianter.

Båtfoliering vil beskytte båten din mot skader og riper, noe som gjør at du kan nyte båten din i mange år fremover uten å bekymre deg for skader.

Avery Dennisons siste serie av båtfolier er enkle å vedlikeholde og rengjøre, slik at du kan holde båten din i toppstand.

Det er viktig å fjerne folien og rense og avfette båten før montering.

Båtfoliering kan også øke verdien på båten din over tid, noe som gjør at dette er en god investering. Gelcoat og eller lakk vil være beskyttet av folien som ligger over.

Folie stripe på siden av båten i den fargen du ønsker. Enten du ønsker å bytte fargen du har eller friske den opp. Her finnes det mange muligheter.

Skroll til toppen