Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Gjør båten din klar for sesongen – Bestill befaring for båtfoliering nå!

Båtfolie

Å gjøre båten din klar med båtfoliering for sesongen er en viktig del av å opprettholde dens utseende og beskyttelse. En effektiv måte å fornye og beskytte båten din på er ved å foliere den. Båtfoliering gir i enestående estetikk, men det gir også en langvarig beskyttelse mot vær, sollys og slitasje. For å sikre at båten din er klar for sesongen bør du bestille en befaring nå. Ved å bestille en befaring kan du få en vurdering av båtens tilstand iht resultat, råd om folieringsalternativer og en nøyaktig prisestimat. Ikke utsett det lenger, bestill en befaring for båtfoliering i dag og gi båten din den det utseende den fortjener.

Båtfoliering Tidløs Design

 

Før sesongen starter 01. Mai, er det viktig å sørge for at båten din er klar for det som skal gjøres på den. Ved å bestille befaring for båtfoliering nå, kan du sikre en grundig og kvalitetsbevisst behandling av båten din mens den er på land. Vårt team er klare til å utføre arbeid i Oslo og 2 timers omkrets, og gir deg den profesjonelle service du trenger. Ikke nøl med å sikre deg en tid i kalenderen i dag og la oss ta hånd om båtfolieringen for deg

 

Legg til din overskrift her

SEND OSS EN HENVENDELSE
Gjør jobben litt enklere for oss med å gi deg en riktig pris, skriv gjerne inn detaljene du måtte ha her. På denne måten kan vi hjelpe deg på best mulig måte.

----------------------------------------------------------------

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Gjerne et bilde fra hver side og eventuelt noen detaljebilder
=
Skriv inn svaret over
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Avery Dennison har et rykte for å tilby høykvalitets produkter, og deres siste serie av båtfolier er ingen unntak. Du kan være sikker på at folien vil tåle slitasje og har en lang levetid.

Du vil kunne velge fra et bredt utvalg av farger og noe mønstre, enten du vil ha en enkel og elegant finish eller et mer avansert design. Finnes i blank og matt samt en del andre varianter.

Båtfoliering vil beskytte båten din mot skader og riper, noe som gjør at du kan nyte båten din i mange år fremover uten å bekymre deg for skader.

Avery Dennisons siste serie av båtfolier er enkle å vedlikeholde og rengjøre, slik at du kan holde båten din i toppstand.

Det er viktig å fjerne folien og rense og avfette båten før montering.

Båtfoliering kan også øke verdien på båten din over tid, noe som gjør at dette er en god investering. Gelcoat og eller lakk vil være beskyttet av folien som ligger over.

Folie stripe på siden av båten i den fargen du ønsker. Enten du ønsker å bytte fargen du har eller friske den opp. Her finnes det mange muligheter.

Skroll til toppen