Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Hva er frosting av vinduer?

Frosting av vinduer betyr at man påfører en spesiell folie eller spray på vinduene, som gjør glasset ugjennomsiktig. Dette gjør at man kan se lys og konturer, men ikke detaljer. Dette er en effektiv måte å øke privatlivet på, samtidig som man beholder mye av naturlig lys i rommet.

Frosting av vinduer kan skape en rolig og fin effekt for litt ekstra arbeidsro. Å ha en åpen planløsning på kontoret kan ha mange fordeler, men noen ganger kan det føre til at ansatte føler at deres personvern blir brutt. Enten det er et møterom, en kantine eller en kontorvegg som skiller ansatte fra hverandre, kan det være lurt å tenke på hvordan man kan øke privatlivet på arbeidsplassen. 

Hvorfor bør du få utført frosting av kontorvinduer?

frosting av vinduerFrosting av kontorvinduer har mange fordeler, og det kan være lurt å vurdere om dette er noe som kan være til nytte for ditt kontor. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere frosting av vinduer:

  1. Økt privatliv: Som nevnt tidligere, kan det å ha åpne vinduer føre til at ansatte føler at deres privatliv blir brutt. Frosting av vinduer gir ansatte en følelse av mer privatliv og kan gjøre at de føler seg mer komfortable på jobben.

  2. Bedre kontroll på lys: Med frosting av vinduer kan man fortsatt ha naturlig lys inn i rommet, men man kan ha mer kontroll over hvor mye lys som slipper inn. Dette kan være spesielt nyttig hvis solen skinner rett på vinduene og gjør det vanskelig å se på skjermen.

  3. Redusert blending: Frosting av vinduer kan også redusere blending, spesielt hvis man har store vindusflater som kan gi sterk blending på solrike dager.

  4. Estetisk appell: Frosting av vinduer kan også gi en estetisk appell til rommet. Det kan gi et mer moderne utseende, samtidig som det opprettholder funksjonaliteten til rommet.

Hvordan kan du få utført frosting av kontorvinduer?

Det er flere måter å få utført frosting av kontorvinduer på. Du kan få profesjonelle til å gjøre det for deg, eller du kan gjøre det selv. Hvis du velger å gjøre det selv, bør du være oppmerksom på at det kan være en tidkrevende oppgave, spesielt hvis du har mange vinduer som skal frostes.

Skroll til toppen