Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Helfoliering av båt

Beskytte mot skader og skitt?

Helfoliering av båt er en metode for å dekke båtens overflate med et tynt lag av plastfilm for å beskytte den mot skader og skitt. Dette kan være en god løsning for de som vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig overflate på båten sin. Det har flere fordeler sammenlignet med andre metoder for overflatedekking. For det første gir folien en jevn og glatt overflate som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. I tillegg gir folien et ekstra beskyttende lag som motstår riper, støt og andre skader. Ikke minst så ser den pen ut og kan få et nytt løft når det kommer til et spennende fargevalg.

Ulike typer båtfolie til båten din

Det finnes ulike typer folier tilgjengelig for helfoliering av båt, inkludert klare, matte og metalliske varianter. Valget av folie avhenger av personlige preferanser og bruksområde for båten. Klare folier gir en beskyttelse uten å påvirke båtens utseende, mens matte folier gir en mer robust overflate med en unik tekstur. Metalliske folier, på sin side, gir en eksklusiv og futuristisk “look” til båten. Vi benytter for det meste folie fra merkene Avery eller 3M da vi mener disse har beste kvalitet og best utvalg.

Båtfoliering krever spesialiserte ferdigheter og verktøy for å sikre at resultatet blir så jevnt og pent som mulig. Det anbefales å velge en erfaren profesjonell til å utføre jobben for å sikre at båten blir behandlet på riktig måte.

Livslengde og beskyttelse

Foliering kan være en kostbar investering, men det er også en investering i båtens livslengde og verdi. Folien gir beskyttelse og vedlikeholdsvennlighet som vil vare i mange år fremover, og det vil spare deg for mange timer med vedlikehold og reparasjoner. Alt i alt er folie på båt en effektiv måte å beskytte båten din på, samtidig som den gir en vakker og unik overflate. Så hvis du vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig båt, kan helfoliering være det rette valget for deg. Folien legges over vannlinjen. 

Gjør båten din klar for sommeren 

Helfoliering av båt design eller logo på båten?

Helfoliering av båt

Vi kan lage noe helt unikt også, enten det er en logo, båtmerke eller båtnavn du ønsker så kan vi skjære ut det i ønsket farge. Eller rett og slett lage noe helt unikt design, mønster eller bilder. Alt ettersom hva dere er på jakt etter. Kontakt oss gjerne så vi kan se hva vi kan gjøre for dere.

Montering av båtfolie - vi tar oss av hele prosessen

For å montere båtfolie, må vi først rengjøre overflaten grundig med en egnet avfettingsmiddel for å fjerne olje, smuss og andre urenheter. Deretter klargjøres folien og legges forsiktig på plass for å montere den pent. Arbeidet avsluttes med å skjære av overflødig folie samt skjære ut detaljer som vinduer, luker eller annet. Vi monterer båter i Oslo, Asker Vollen, Tønsberg og radius en time rundt Oslo. Kontakt oss for å se om vi kan gjøre noe spennende med din båt også.

Ta kontakt med oss for en prat eller befaring

Hvis du lurer på pris på båtfoliering, farger som er tilgjengelige, hva som passer på din båt eller noe annet. Kontakt oss så tar vi en prat enten på epost eller på telefon slik at vi kan svare på det du måtte ønske og eventuelt også komme på en befaring hvis det er ønskelig.

Det er fint om du skriver hvilken båttype du har, antall fot og eventuelt hva du selv ser for deg. Har du bilder send gjerne det med også så har vi et enklere utgangspunkt for å hjelpe deg raskere.

Last ned vare kataloger
Skroll til toppen