Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Frostet folie - Referanser

Hvor ser du for deg frostet folie?

Frostet folie er et materiale som brukes til å dekke vinduer og andre glassoverflater. Det gir en diskret og sofistikert “look” til bygninger/vinduer og hele flater mens det samtidig gir en form for privatliv. Folien er laget av et spesielt materiale som gir et diffust lys.

Denne typen folie har en rekke fordeler for både boliger og bedrifter. For eksempel gir det privatliv, samtidig som det slipper inn naturlig lys. Det kan også redusere solvarmen som kommer inn, noe som kan bidra til å spare på energikostnader. Frostet folie er også enkel å vedlikeholde og har en lang levetid.

Mange muligheter med et frostet glass

Det er mange muligheter når det kommer til design og stil med frostet folie. Folien kan være bortimot gjennomsiktig  eller mer fyldig eller sandblåst. Etter hva dere ønsker. Den kan også ha ulike former og mønstre, avhengig av dine ønsker og behov. Frostet folie kan også skreddersys til ulike størrelser og formater for å passe til ethvert vindu eller glassoverflate. 

Hos oss har vi mange års erfaring med å installere frostet folie på en rekke ulike prosjekter. Vi har gjort jobber for både private hjem og bedrifter, og har mange fornøyde kunder og flere mil frostet folie montert bak oss. Du kan se noen av våre referanser på vår hjemmeside, hvor du kan se bilder av våre arbeider.

Trenger ikke være så firkantet

De fleste tenker at frost må være rektangelært eller følge vinduet, men det er også mulig å skjære ut mønster, logoer eller benytte farge med frosten for å lage et noe mer spennende utrykk. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

Skroll til toppen