Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Helfolering av bil - Referanser

Helfoliering i dekor eller kun en farge?

Helfoliering av bil i Oslo er en smart og effektiv måte å forandre utseendet på din bil på. Det gir en beskyttende barriere for lakken samtidig som det gir en unik stil til bilen din. Med helfoliering kan du endre bilens farge, legge til dekorative detaljer eller til og med skjule små skader på lakken noe. Det er viktig å påpeke at det spørs ann på folien og på skaden hvor mye som vil bli synlig da det meste av riper synes igjennom. Folien legger seg i sprekkene og vil derfor synes igjennom.

Vi har et bredt spekter av farger i blank, matt eller satin. Samt også spesialfolier som Crome eller farger som bytter seg avhengig av lys.

Erfarne montører

Våre erfarne teknikere i Oslo har lang erfaring med wrapping og kan hjelpe deg med å oppnå den stilen du ønsker. Vi benytter kun høy kvalitet folie og sørger for at den blir påført med presisjon og omhu. Våre referansebilder viser vårt håndverk og kunnskap, og vi står alltid klare til å hjelpe deg med å oppnå det du ønsker for din bil eller kjøretøy.

Helfoliering av bil er også en miljøvennlig løsning, da det er et alternativ til lakkering og dermed reduserer avfall. Folien kan også enkelt fjernes når du ønsker det, uten å skade lakken. Hvis du vurderer helfoliering er det også rimeligere enn lakkering.

Vurderer du helfoliering send oss en henvendelse med noe info om bilmodell og gjerne noen bilder fra hver side av bilen så tar vi dialogen videre etter det.

Skroll til toppen