Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Foliering av bil

Vi håper vi kan jobbe med deres firma også

Vårt team består av dyktige fagfolk som driver med foliering av bil i Oslo. Vi har en lidenskap for kvalitet og presisjon, bilfoliering er en av de tingene vi har god erfaring med. Vi bruker kun de beste materialene og teknologiene for å sikre at våre kunder får en langvarig og vakker dekorasjon for sin bil.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, inkludert foliering og dekorfolie. Våre referanser viser vår dedikasjon til å levere høy kvalitet og profesjonelle tjenester til våre kunder. Er du på jakt etter bilfoliering – Oslo eller omegn da er vi ikke så veldig langt unna.

Din bil også?

Vi har gjort utallige biler innenfor mange bransjer og har garantert anbefalinger til hvordan det kan gjøres.  På siden her er et lite utvalg av hva var i har gjort i litt forskjellige bransjer.  

Hvis du bor i Oslo eller omegn og er på jakt etter noen pålitlige til å foliering av bil så er vi her for å hjelpe deg med hele prosessen. Det er enkelt å få et pristilbud fra oss. Alt du trenger å gjøre er å sende oss noen bilder av bilen din, samt fylle ut de nødvendige opplysningene, så vil vi kontakte deg så snart som mulig med et tilbud. Det koster selvfølgelig ikke noe å få et pristilbud, klikk på linken under. Vi håper å høre fra deg snart!

SEND OSS EN HENVENDELSE
Gjør jobben litt enklere for oss med å gi deg en riktig pris, skriv gjerne inn detaljene du måtte ha her. På denne måten kan vi hjelpe deg på best mulig måte.

----------------------------------------------------------------

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Gjerne et bilde fra hver side og eventuelt noen detaljebilder
=
Skriv inn svaret over
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Avery Dennison og 3M har er av beste kvalitet i markedet.

Du vil kunne velge fra et bredt utvalg av farger og finish. Enten folie i blank, matt eller satin.

Bilfoliering beskytter  bilen mer mot  skader og riper samt at det beskytter lakken under.

Det er viktig å fjerne folien og rense og fjerne alt av lim før man legger ny folie. Vi kan ta hele prosessen.

Skroll til toppen