Tidløs Design – Lysskilter og profilering

Helfoliering av båt - Referanser

Beskytte mot skader og skitt?

Helfoliering av båt er en metode for å dekke båtens overflate med et tynt lag av plastfilm for å beskytte den mot skader og skitt. Dette kan være en god løsning for de som vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig overflate på båten sin. Det har flere fordeler sammenlignet med andre metoder for overflatedekking. For det første gir folien en jevn og glatt overflate som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. I tillegg gir folien et ekstra beskyttende lag som motstår riper, støt og andre skader. Ikke minst så ser den pen ut og kan få et nytt løft når det kommer til et spennende fargevalg.

Ulike typer båtfolie

Det finnes ulike typer folier tilgjengelig for helfoliering av båt, inkludert klare, matte og metalliske varianter. Valget av folie avhenger av personlige preferanser og bruksområde for båten. Klare folier gir en beskyttelse uten å påvirke båtens utseende, mens matte folier gir en mer robust overflate med en unik tekstur. Metalliske folier, på sin side, gir en eksklusiv og futuristisk “look” til båten. Vi benytter for det meste folie fra merkene Avery eller 3M da vi mener disse har beste kvalitet og best utvalg.


Båtfoliering krever spesialiserte ferdigheter og verktøy for å sikre at resultatet blir så jevnt og pent som mulig. Det anbefales å velge en erfaren profesjonell til å utføre jobben for å sikre at båten blir behandlet på riktig måte.

Livslengde og beskyttelse

Foliering kan være en kostbar investering, men det er også en investering i båtens livslengde og verdi. Folien gir beskyttelse og vedlikeholdsvennlighet som vil vare i mange år fremover, og det vil spare deg for mange timer med vedlikehold og reparasjoner. Alt i alt er folie på båt en effektiv måte å beskytte båten din på, samtidig som den gir en vakker og unik overflate. Så hvis du vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig båt, kan helfoliering være det rette valget for deg. Folien legges over vannlinjen. 

Grafikk, design eller logo på båten?

Vi kan lage noe helt unikt også, enten det er en logo, båtmerke eller båtnavn du ønsker så kan vi skjære ut det i ønsket farge. Eller rett og slett lage noe helt unikt design, mønster eller bilder. Alt ettersom hva dere er på jakt etter. Kontakt oss gjerne så vi kan se hva vi kan gjøre for dere.
Du finner link til skjema for forespørsel under her, ikke nøl med å sende oss en henvendelse. Vi ser frem til å høre fra dere og gi dere en pris på jobben.

Skroll til toppen