Skilt med lys

En god oppsummering av hva du trenger og tenke over når det kommer til skilt med lys. Ta kontakt med oss om du trenger veiledning og forslag til hvordan skiltet skal se ut.

Kontakt oss i dag slik at vi kan prise ditt unike skilt

Veiledning på skilt?

Vi produserer skilter i forskjellige størrelser og med forskjellige materialer. Enten du ønsker et skilt til reklame, stort fasadeskilt eller et dekorativt skilt.
Ønsker du veiledning i å velge riktige materialer, belysning og størrelse kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg.

Skilt i alle former og størrelser

Produksjon av skilter kan lages i mange størrelser og former. Enten det er et stort bokstavskilt i 3D-utførelse med lys eller uten. Plateskilt i aluminium eller plast. Utvalget er stort, la oss se hva ditt behov er.

Levering i hele landet

Vi kan levere skilter i hele Norge, montering kan vi bistå med også. Er det ønskelig med søknad til Plan og Bygningsetaten er vi ansvarlig søker og kan søke på vegne av dere.

3D skilt med lys - et stort utvalg av type profiler

Et skilt med 3D bokstaver skaper en god seriøsitetsmarkør når det kommer til profilering på fasaden. Enten skiltet er stort eller lite. De mest vanlige skiltene er:

– Fasadeskilt med lys
– Fasadeskilt uten lys
– Lyskasser
– Uthengskilt
– Plateskilt

Skiltsøknad til Plan og Bygningsetaten

Er dere på jakt etter noen som kan søke godkjenning for skiltet deres?

Les mer om denne prosessen her >>

Skilt med lys - Uthengskilt

Uthengskilt utenfor din butikk med ledlys som lyser opp på kvelden og skaper en seriøsitetsmarkør for din bedrift. Skiltet kan lages i forskjellige finish. Bokstaver og logo er montert slik at det står ut av uthengskiltet eller er frest inn og har lys inni seg. Skiltet kan også lages med en ren lyskasseplate.

Skilt med lys til fornuftige priser! Hos oss får du alt fra første idè til ferdig produkt!

Se uthengskilt i butikken
Se noen av våres skilter i nettbutikken