Stjerne
Linijer med stjerne

Helfoliering av båt – Referanser

Beskytte mot skader og skitt?

Helfoliering av båt er en metode for å dekke båtens overflate med et tynt lag av plastfilm for å beskytte den mot skader og skitt. Dette kan være en god løsning for de som vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig overflate på båten sin. Det har flere fordeler sammenlignet med andre metoder for overflatedekking. For det første gir folien en jevn og glatt overflate som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. I tillegg gir folien et ekstra beskyttende lag som motstår riper, støt og andre skader. Ikke minst så ser den pen ut og kan få et nytt løft når det kommer til et spennende fargevalg.

Ulike typer folie

Det finnes ulike typer folier tilgjengelig for helfoliering av båt, inkludert klare, matte og metalliske varianter. Valget av folie avhenger av personlige preferanser og bruksområde for båten. Klare folier gir en beskyttelse uten å påvirke båtens utseende, mens matte folier gir en mer robust overflate med en unik tekstur. Metalliske folier, på sin side, gir en eksklusiv og futuristisk look til båten. Vi benytter for det meste folie fra merkene Avery eller 3M da vi mener disse har beste kvalitet og best utvalg.
Båtfoliering krever spesialiserte ferdigheter og verktøy for å sikre at resultatet blir så jevnt og pent som mulig. Det anbefales å velge en erfaren profesjonell til å utføre jobben for å sikre at båten blir behandlet på riktig måte.

Livslengde og beskyttelse

Foliering kan være en kostbar investering, men det er også en investering i båtens livslengde og verdi. Folien gir beskyttelse og vedlikeholdsvennlighet som vil vare i mange år fremover, og det vil spare deg for mange timer med vedlikehold og reparasjoner. Alt i alt er folie på båt en effektiv måte å beskytte båten din på, samtidig som den gir en vakker og unik overflate. Så hvis du vil ha en slitesterk og vedlikeholdsvennlig båt, kan helfoliering være det rette valget for deg. Folien legges over vannlinjen. 

Grafikk, design eller logo på båten?

Vi kan lage noe helt unikt også, enten det er en logo, båtmerke eller båtnavn du ønsker så kan vi skjære ut det i ønsket farge. Eller rett og slett lage noe helt unikt design, mønster eller bilder. Alt ettersom hva dere er på jakt etter. Kontakt oss gjerne så vi kan se hva vi kan gjøre for dere.
Du finner link til skjema for forespørsel under her, ikke nøl med å sende oss en henvendelse. Vi ser frem til å høre fra dere og gi dere en pris på jobben.

Send oss forespørsel

Innsiden
av FOLIEbransjen

Foliering i teknikk og spennende utvalg av farger

Frosting av vinduer Tonsberg
Totalprofilering
admin

Frosting av vinduer – La ditt kontor bli mer privat

Frosting av vinduer tar seg godt ut på dine kontorvinduer eller andre steder hvor du ønsker litt privatliv. Frost gir et pent og eksklusivt preg. Vi har montører som har masse erfaring innenfor montering.
Spør oss fra gang til gang. Kjøper du produktet hos oss legger vi montering inn i prisen slik at du får en komplett pakkepris.

Les mer »
Helfoliering av båt - Tidløs Design
Bildekor
admin

Båtfoliering

Båtfoliering – helfoliering av båt Lyst til å helfoliere hele båten? Det er først og fremst veldig kostnadsbesparende i forhold til om man skal lakkere

Les mer »
Hvordan montere bildekor
Bildekor
admin

Montere bilreklame – 6 steg

Montere bilreklame er en populær måte å markedsføre en bedrift eller produkt på. Det kan være alt fra enkel logoer eller kontaktinformasjon til mer avanserte designs som dekker hele bilen.

Les mer »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Pris
 • Stock
 • Availability
 • Legg i handlekurv
 • Description
 • Innhold
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign